Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

Топ 10 на най-евтините ол инклузив дестинации. Сред тях е и България

Публикуван от: crediti 49 прегледа

Няма нищо по-хубаво от това да си почиваш цяла седмица без друга грижа, освен къде да хапнеш или в кой басейн да се топнеш – особено ако всичко вече е платено.

Ваканционната седмица в курорти с ол инклузив предложения е по-достъпна от всякога, сочат данни на сайта за сравняване на оферти TravelSupermarket.

От там са направили класация на държавите, където седем нощувки на морето ще излязат най-евтино в периода 1 май – 30 септември 2018 г. България също присъства в подреждането и то на почетното първо място.

Ето и как изглежда топ 10 на класацията. Посочените цени са в британски лири и са за едноседмична ол инклузив почивка.

10. Хърватия – 636 паунда.

9. Кипър – 596 паунда.

8. Португалия – 596 паунда.

7. Египет – 519 паунда.

6. Гърция – 518 паунда.

5. Испания – 502 паунда.

4. Малта – 484 паунда.

3. Мароко – 471 паунда.

2. Турция – 464 паунда.

1. България – 459 паунда.

Редактор: Деница Райкова

Expert.bg

  • Tweet

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн