Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

Столичани ще бъдат уведомявани предварително за промени в движението през европредседателството

Публикуван от: crediti 61 прегледа

Гражданите на София ще бъдат уведомявани поне ден по-рано за мерките за сигурност и ограниченията в движението по време на европейското председателство. Това каза пред журналисти зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов в Ловеч, предаде „Фокус“.

„Това, което предвиждаме по отношение на затваряне на пътни артерии, е свързано с придвижването от летището до сградата на НДК – това е бул. „Брюксел“, „Цариградско шосе“, „България“. Там ще има усилени мерки за сигурност. Около самия НДК ще има по-засилени мерки за сигурност, но това не означава, че ще бъде спрян достъпът изцяло до него и прилежащата му територия“, коментира той.

По думите му се предвижда много по-засилено полицейско присъствие и проверки. „Изградили сме нашите системи и на територията на НДК и на парка около него. Ще има входове и скенери, на които ще бъдат осъществявани съответните проверки. Достъпът до сградата на НДК ще се осъществява през т.нар. акредитационна система. Участниците ще се регистрират и ще получават бадж, с който ще имат право на достъп и движение през различните нива на сградата. Когато има по-голямо мероприятие ще направим необходимото най-късно на предходния ден да уведомим през медиите всички граждани на столицата какво предстои, какви мерки за сигурност ще бъдат предприети, какви ограничения в придвижването са възможни“, каза още Красимир Ципов.

Редактор: Деница Райкова

Expert.bg

  • Tweet

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн