Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

Стартира сондирането на втория проучвателен Блок „1-21 Хан Аспарух“ – „Рубин-1“

Публикуван от: crediti 91 прегледа

Стартира сондирането на втория проучвателен Блок "1-21 Хан Аспарух" - "Рубин-1"

Снимка: архив Ройтерс

"Тотал Е&П България", дъщерно дружество на базираната в Париж енергийна компания Total S.A., започва втория проучвателен сондаж в Блок "1-21 Хан Аспарух" – "Рубин-1", предава БТА.

Дълбоководният сондаж се намира в изключителната икономическа зона на България в Черно море, на приблизително 90 км от най-близката брегова линия и на 14 км североизточно от първия сондаж "Полшков-1".

Още по темата Total изненада приятно с отчета си за второто тримесечие Total откри петрол в блок "Хан Аспарух" Total се спря на сондажен кораб за проучване на блока "Хан Аспарух"
Очаква се сондажите в блока да продължат до началото на 2018 г. Те ще спомогнат за получаването на допълнителна информация за по-нататъшното оценяване на въглеводородния потенциал на Блок "Хан Аспарух".

Подразделението "Проучване и добив" на Total отговаря за дейностите по проучване, разработване и добив на нефт и природен газ в повече от 50 страни по света. Total и партньори ѝ Repsol и OMV започнаха проекта "Хан Аспарух" през юли 2012 г.

Блок "Хан Аспарух" е с площ от 14 220 кв. км. Тотал Е&П България е оператор на Блока от 2014 г.

Преди почти година беше съобщено за находка на петрол, но без повече подробности.

По статията работи: Бойчо Попов

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн