Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

Как да блокирате нежелани обаждания на смартфона си

Публикуван от: crediti 56 прегледа

Някой ви досажда с постоянни обаждания? За щастие има лесни начини да ги блокирате. От Android Authority дават примери. Имайте обаче предвид, че важат за телефони с Android.

Блокиране на нежелани обаждания с помощта на приложение

В Play Store има много такива приложения, някои безплатни, други изискват абонамент. Примери: Calls Blacklist, Call Control, TrueCaller, Google Phone, Hiya, Truecaller, Mr. Number, Should I Answer? Те няма да премахнат напълно тези нежелани повиквания, но значително ще ги намалят.

Блокиране на нежелани обаждания едно по едно

Ако сте тормозени само от няколко компании или физически лица на регулярна основа, най-лесният начин да разрешите проблема е като блокирате номерата им. За да направите това, трябва само да отворите приложението за телефон на Android устройството си, дългото натискане върху номера ще изведе опцията “Block”. Изберете я и готово! Процесът може леко да се различава при различните устройства.

Блокиране на всички повикванията, освен на тези от вашите контакти

Друг начин да спечелите в битката срещу нежеланите повиквания е да блокирате всички номера, освен тези, които са в списъка ви с контакти. Разбира се, това може да е крайна мярка, но ще свърши работата.

Най-добрият начин да постигнете това е да изтеглите приложение като Calls Blacklist – Call Blocker. То е безплатно и изключително популярно, с повече от 10 милиона изтегляния. Но има много алтернативи, които са на разположение, ако то не ви допада по някаква причина.

Изтеглете приложението, oтворете “Settings”, изберете “Blocking” и докоснете “Block all numbers except contacts”. Когато получите обаждане от номер, който не е запазен в контактите ви, телефонът ви няма да звъни, но ще можете да видите, че е имало обаждане в приложението.

Източник: digital.bg

Редактор: Деница Райкова

Expert.bg

  • Tweet

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн