Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

Борисов нареди преасфалтиране на улиците в наводнените райони

Публикуван от: crediti 29 прегледа

Премиерът Бойко Борисов нареди на министрите на регионалното развитие и на вътрешните работи Николай Нанков и Валентин Радев да посетят наводнените райони в Мизия, Харйедин и Борован и да възложат на кметовете да започнат веднага да преасфалтират. Това заяви министър-председателят в началото на редовното правителствено заседание, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов реши да подходи по иновативен начин. Не първо да се кандидатства, да се чака месец и тепърва да почват възстановяване, а след това ще получат парите си от Междуведомствената комисия за възстановяване на щети от бедствията, препоръча Борисов. "Намерете начин, по който кметът да го възложи и ние да го реализираме“, подчерта премиерът.

Регионалният министър Николай Нанков отчете, че с помощта на транспортно министерство са осигурени машини за почистване на разрушената инфраструктура.

Същевременно Валентин Радев обяви, че ще се мисли и за законодателни промени за по-бърза реакция при бедствия. За целта ще трябва да се отсяват най-належащите случаи – от екипи на пожарната от страна на МВР. Всъщност именно тези случаи щели да се ползват с привилегията "да не чакат" Междуведомствена комисия, а след като се определят, да почне веднага възстановяване.

Редактор: Деница Райкова

Expert.bg

  • Tweet

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн