Здр. Гост. Вход или Регистрация

0 Отговора

BNP Paribas преструктурира дружеството си за кредитиране в България

Публикуван от: crediti 73 прегледа

BNP Paribas преструктурира дружеството си за кредитиране в България

Снимка: Архив Ройтерс

Управителният съвет на централната банка се съгласи "БНП Париба Пърсънъл Файненс" ЕАД да прекрати своята дейност като платежна институция от 1 февруари 2018 г., като издаденият ѝ лиценз се обезсилва, съобщи пресцентърът на БНБ.Още по темата БНП Париба Лични Финанси България се преструктурира в банка Смартфонът е най-желаната стока на изплащане от българите през 2017 г. Все повече българи теглят заем за ваканция

Централните банкери са получили уведомление от Европейската централна банка (ЕЦБ), че от 1 февруари 2018 г. кредитната институция BNP Paribas Personal Finance S.A, Франция ще започне да осъществява дейността си в България чрез клон.

Клонът на кредитната институция BNP Paribas Personal Finance S.A., Франция ще бъде правоприемник на всички права и задължения на прекратената платежна институция "БНП Париба Пърсънъл Файненс" ЕАД.

Той ще поеме досегашната дейност на "БНП Париба Пърсънъл Файненс" ЕАД по потребителско кредитиране и предоставяне на платежни услуги, като може да извършва и други дейности като кредитна институция.

На този етап промяната е основно юридическа и не предвижда никакви изменения в процедурите и условията на услугите, които предоставяме на нашите клиенти, поясняват от френската банка на своя сайт.

Компанията предприема тази стъпка с цел осигуряване в бъдеще на по-големи възможности за развитие на бизнеса си в страната като една от целите е да предостави повече и по-атрактивни услуги на своите клиенти в България.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Деляна Петкова

Топ предложение за Кредит:

Отговор

експресни заеми просрочени кредити рефинансиране кредит за погасяване на друг кредит лихви по ипотечни кредити мостови кредит как да погася няколко бързи кредита експресни заеми от частни лица онлайн рефинансиране на лоши кредити заеми с лошо цкр кредити за хора с лошо кредитно досие уреждане на кредити с лошо цкр кредити без доказване на доход как да изтегля кредит с лошо цкр бързи кредити без доказване на доход и без поръчител кредити от банки кредитен калкулатор най добрата фирма за бързи кредити кредит по телефона kredit zaem online kredit do zaplata ot banka безлихвен заем пари на заем онлайн